
Kammkarbi õhtusöök Siidrifarmis 11.09.2025 kell 19:00
Atlandi ookean kohtub Eestiga.
Õhtu peaosades on tuuker ja kammkarbikütt Marko Kaldmaa, kes tutvustab kammkarpide elu ja olu ning räägib Atlandi ookeani sügavuste saladustest ning Siidrifarmi peakokk Andrei Polištšuk. Õhtusöögi tooraine Atlandi ja Eesti vetest.
Õhtuöögi käikude vahepeal viime külalised Siidrifarmi tootmise tuurile ja käsitöö siidrite degustatsioonile.
Õhtusöögi menüü – 5 käiku
Norra kuningkammkarbi sashimi – mesine ürdiõli
Õrnalt suitsutatud karpkala filee – salatipadi
Röstitud Norra kuningkammkarbid – ebaküdoonia risotto
Õunapuulaastuga suitsutatud lõhefilee – safrani kreem
Siidrist sabayoni vaht marjadega
Osta piletid siit: Fienta
Fienta keskkonnast saab soetada järgmised piletivalikud:
Õhtusöök – 5 käiku – ei sisalda sobitatud jooke. Joogid saab soovi korral juurde valida Siidrifarmis koha peal.
Õhtusöök – 5 käiku koos sobitatud veinivalikuga
Õhtusöök – 5 käiku koos sobitatud alkoholi vabade jookidega
Sündmuse päeval õhtusöögi pääsmeid Siidrifarmis koha peal EI MÜÜDA. Kõik õhtusöögi pääsmed tuleb soetada eelnevalt Fienta kaudu.
Antud õhtusöögi raames kahjuks ei saa me pakkuda veganmenüüd ega arvestada rangete toidupiirangutega, mis on seotud piimavalgu või tsöliaakiaga.
Korraldaja jätab omale õiguse teha programmis ja menüüs muudatusi.