kammkarbi õhtusöök siidrifarm

Kammkarbi õhtusöök Siidrifarmis 11.09.2025 kell 19:00

Atlandi ookean kohtub Eestiga.


Õhtu peaosades on tuuker ja kammkarbikütt
Marko Kaldmaa, kes tutvustab kammkarpide elu ja olu ning räägib Atlandi ookeani sügavuste saladustest ning Siidrifarmi peakokk Andrei Polištšuk. Õhtusöögi tooraine Atlandi ja Eesti vetest.

Õhtuöögi käikude vahepeal viime külalised Siidrifarmi tootmise tuurile ja käsitöö siidrite degustatsioonile.

Õhtusöögi menüü – 5 käiku

Norra kuningkammkarbi sashimi – mesine ürdiõli

Õrnalt suitsutatud karpkala filee – salatipadi

Röstitud Norra kuningkammkarbid – ebaküdoonia risotto

Õunapuulaastuga suitsutatud lõhefilee – safrani kreem

Siidrist sabayoni vaht marjadega 

Osta piletid siit: Fienta

Fienta keskkonnast saab soetada järgmised piletivalikud:

Õhtusöök – 5 käiku – ei sisalda sobitatud jooke. Joogid saab soovi korral juurde valida Siidrifarmis koha peal.

Õhtusöök – 5 käiku koos sobitatud veinivalikuga

Õhtusöök – 5 käiku koos sobitatud alkoholi vabade jookidega

Sündmuse päeval õhtusöögi pääsmeid Siidrifarmis koha peal EI MÜÜDA. Kõik õhtusöögi pääsmed tuleb soetada eelnevalt Fienta kaudu.

Antud õhtusöögi raames kahjuks ei saa me pakkuda veganmenüüd ega arvestada rangete toidupiirangutega, mis on seotud piimavalgu või tsöliaakiaga.

Korraldaja jätab omale õiguse teha programmis ja menüüs muudatusi.

Scroll to Top